Τρόποι Αποστολής Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

 • Για αποστολές Εντός Ελλάδας
  1. Όλες οι παραγγελίες που προορίζονται εντός Ελλάδα αποστέλλονται μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ. Δηλαδή, παραλαμβάνετε το ειδοποιητήριο παραλαβής των ΕΛΤΑ στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελίας σας. Έπειτα παραλαμβάνετε το/α δέμα/τα από το πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ όπου γίνεται και η εξόφληση με αντικαταβολή .
  2. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μέσω μεταφορικών εταιρειών κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
  3. Εάν επιθυμείτε παραλαβή των προϊόντων σας με διαφορετικό μέσο παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2130-411030 ή στο e-mail: [email protected].
  4. Τα κόστη μεταφορικών εντός Ελλάδας προσαρμόζονται με βάση την ποσότητα και το είδος των προϊόντων που παραγγέλνονται.                                      (στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται οι δυσπρόσιτες περιοχές, σε περίπτωση που ανήκετε σε αυτές μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής)
 • Για αποστολές στην Κύπρο τα κόστη μεταφορικών προσαρμόζονται με βάση την ποσότητα και το είδος των προϊόντων που παραγγέλνονται.
 • Για αποστολές στο εξωτερικό τα κόστη μεταφορικών προσαρμόζονται με βάση την ποσότητα και και το είδος των προϊόντων που παραγγέλνονται, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 0030 2130-411030 ή στο e-mail: [email protected] για να σας προτείνουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποστολής.
 • Το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν.
 • Παράδοση παραγγελίας στον εκθεσιακό χώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί.
 • Όλες οι παραδόσεις γίνονται επί του πεζοδρομίου – ισογείου σε περίπτωση που η μεταφορά τον προϊόντων πραγματοποιηθεί μέσω μεταφορικών εταιριών (όχι ΕΛΤΑ)
 • Ο χρόνος επεξεργασίας και ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από το είδος του και αναφέρεται ξεχωριστά σε κάθε ένα προϊόν στην ενότητα “Επιπρόσθετες Πληροφορίες”.
 • Όλες οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από τον πελάτη σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει το ”Like A Dream” σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών ή λόγω φόρτου εργασίας των μεταφορικών λόγω ασυνήθιστων καταστάσεων της επικαιρότητας.

Τρόποι Πληρωμής

 1.  Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ !Μετά την αποστολή παραγγελίας καταθέτετε το 40% από το ποσό του συνολικού κόστους της παραγγελίας στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:
  Γκίκα Γεωργία
  Αριθμός Λογαριασμού: 141910027412
  IBAΝ: GR0370100000000141910027412
  Τράπεζα: VIVA PAYMENT SERVICES S.A.
  BIC: VPAYGRAA

Οι παραγγελίες εξοφλούνται με αντικαταβολή μέσω των καταστημάτων ΕΛΤΑ, σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με ΕΛΤΑ. Διαφορετικά σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας μέσω μεταφορικών εταιρειών για αποστολές εντός Αττικής η εξόφληση γίνεται με την παράδοση, για περιοχές εκτός Αττικής η εξόφληση γίνεται 2-3 εργάσιμες ημέρες πριν την παράδοση.

* Η ημερομηνία έναρξης επεξεργασίας της παραγγελίας σας είναι η ημερομηνία που θα γίνει η κατάθεσης της προκαταβολής

 1.  Εξόφληση σε Τράπεζα. Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό παραγγελίας σας ως          αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση των χρημάτων στον λογαριασμό μας
  Αριθμός Λογαριασμού: 141910027412
  IBAΝ: GR0370100000000141910027412
  Τράπεζα: VIVA PAYMENT SERVICES S.A.
  BIC: VPAYGRAA
  Γκίκα Γεωργία

Για τη μεταφορά χρημάτων εντός Ελλάδος και στο εξωτερικό, τα έξοδα θα είναι SHA (θα επιβαρυνθείτε μόνο τα έξοδα της Viva Wallet): 0,80€.

Η επιλογή OUR (θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα όλων των τραπεζών) με χρέωση 1,5 €, εμφανίζεται μόνο εφόσον το ΙΒΑΝ στο οποίο θα γίνει η μεταφορά ανήκει στις παρακάτω τράπεζες:

 • Alpha Bank
 • Eurobank
 • Εθνική τράπεζα
 • Τράπεζα Πειραιώς
 • Συνεταιριστική τράπεζα Χανίων
 1.  Πληρωμή με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro.
  Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω καρτών, οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “VIVAWALLET” της VIVA PAYMENT SERVICES S.A.και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

Για να δείτε τον τιμοκατάλογο χρεώσεων πατήστε ΕΔΩ